Boc primit ca un rege la Ziua Pensionarilor: ”Sunteți cel mai iubit dintre ardeleni” - VIDEO și FOTO

 

Emil Boc a participat, miercuri, 1 octombrie, la petrecerea prilejuită de Ziua Internațională a Vârstnicului, de la un hotel din Cluj-Napoca. 

 

Consiliul Local Cluj-Napoca a alocat suma de 150.000 de lei pentru petrecerea la care au participat circa 2.000 de pensionari, înscriși la cluburile de pensionari din Cluj-Napoca.

 

Primarul Emil Boc a fost primit regește la petrecerea de la hotelul de patru stele, una dintre femei numindu-l ”Cel mai iubit dintre ardeleni”.

 

Emil Boc le-a vorbit pensionarilor și le-a promis că politicile de gratuități vor fi menținute. ”Vreau să vă asigur că, în continuare, politica gratuităților pe transportul în comun va fi menținută și anul viitor. Vreau să știți că din luna decembrie sosesc cele 40 de autobuze noi în municipiul nostru, pentru a spori confortul în ceea ce înseamnă transportul în comun. De asemenea, vreau să știți că în continuare vom avea resurse pentru a ofer elevilor șansa de a avea transport în comun gratuit pe două linii, pentru a vă putea duce nepoții la școală sau la ceea ce fac după școală, pentru că este foarte important să ne menținem copiii noștri ocupați și să fie prinși în activități educaționale.

 

Așa cum am promis din 1 septembrie aveți posibilitatea de a merge și în Florești și Apahida. Acest lucru este posibil pentru că împreună cu Consiliul Local am luat decizia să avem aceste resurse pentru a face investiții.

 

Ne pregătim de Cluj Inovation City, de pe Dealul Lombului, un proiect de peste o jumătate de miliard de euro, cu peste 100.000 de locuitori și 20.000 de locuri de muncă pentru ca copiii noștri să aibă unde să muncească după ce termină facultatea și accesul la o locuință. Dragi clujenii vă mulțumesc că sunteți alături de noi”, le-a spus Emil Boc pensionarilor.

 

Cei 2.000 de pensionari au fost serviți cu aperitiv, friptură și băuturi alcoolice, bere și vin.

 

Emil Boc a stat la petrecere circa o oră, după care distracția a continuat alături de artiști de muzică populară.

Comentarii Facebook