Iohannis a fost evitat la Cluj de Emil Boc, dar speră că primarul Clujului îl va susține. Ce a spus Boc?

 

Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat la Cluj că are încredere că primarul Emil Boc îl va susține.

 

Iohannis a fost întrebat, miercuri, la Cluj-Napoca, cum comentează faptul că Emil Boc o susține pe Elena Udrea și a afirmat că primarul Clujului va fi alături de el.

 

Nu îmi place să comentez spusele altor politicieni, ale unui coleg primar de mare municipiu. Am toată încrederea în domnul primar Boc că, finalmente, se va regăsi pe partea bună a spectrului politic şi mă bazez pe el. Cu două săptămâni înainte să câştig, o să fie pe partea potrivită a lucrurilor, înainte de turul doi”, a spus Iohannis.

 

El a mai fost întrebat apoi dacă va conta pe Emil Boc în turul doi și a spus, laconic, ”vom trăi şi vom vedea”.

 

Primarul Emil Boc nu a participat la evenimentele de la Cluj ale Alianței PNL - PDL, preferând să meargă la petrecerea pensionarilor de la un hotel de patru stele. Primarul a spus că ”care va fi cel mai bun în turul doi, acela va avea votul meu”, lăsând să se înțeleagă că vorbește despre Elena Udrea și Klaus Iohannis.

 

Klauss Iohannis a participat, miercuri, la Biblioteca Centrală Universitară (BCU) Cluj la o dezbatere cu mediul academic, unde a prezentat ”Proiectul pentru România”.

 

Seara o va încheia la Cinema ”Florin Piersic”, la o întâlnire cu membrii ACL Cluj, unde sunt așteptați 1.000 de oameni.

Comentarii Facebook