120 de strazi din Cluj Napoca, modernizate in 2011 - 2013! VEZI unde se va lucra - VIDEO

 

Primaria Cluj Napoca va demara lucrarile de modernizare a 120 de strazi din oras. In total, vor fi reabilitati 500.000 de metri patrati de drum, cu o lungime de 48.000 de metri liniari.


VEZI LISTA STRAZILOR!

 

"Ne propunem sa intram in cateva zone care au ramas in afara celor doua probleme, intrarile din oras: Calea Turzii, Calea Dezminului, strada Oasului si strada Borhanci", a declarat primarul Sorin Apostu. Strada Oasului va fi refacuta total, a anuntat edilul sef, care a pus ca a primit foarte multe solicitari din partea clujenilor care locuiesc in acea zona.


De asemenea, vor fi refacute strazile Cantonului, Maciesului, Mihai Romanul si Romul Ladea, "strazi care au avut o dezvoltare urbanistica extrem de importanta si intra in viziunea noastra in programul 2011 - 2013. Sunt si zone centrale care sunt finantate fie din programe europene fie din cele ale primariei. Vobesc despre strazile din Piata Muzeului sau zona din partea stanga a a strazii Napoca", a mai afirmat primarul Sorin Apostu.

Primaria municipiului Cluj Napoca a mai anuntat astazi ca au fost terminate proiectele de modernizare a strazilor demarata anii trecut, este vorba despre refacerea celor 100 si 285 de strazi, demarate in 2004.


Bugetul pe anul acesta pentru refacerea drumurilor din Cluj Napoca este de 130 de milioane de lei, iar pe tot programul, care se va intinde pe durata a trei ani, bugetul de refacere a strazilor va fi de 400 de milioane de lei.


Citeste si...

300 de alei si strazi dintre blocurile din Cluj Napoca vor fi modernizate in urmatorii trei ani!

Comentarii Facebook