Romanii sunt insultati din nou de un jurnalist de la France2 - VIDEO


Un jurnalist de la postul de televiziune France2 a scapat "pasarica" in timpul unei transmisii live si a spus ca romanii sunt hoti, facand o gluma la adresa inotatoarei Roxana Maracineanu.

Scena penibila s-a petrecut la Campionatele Europene de Natatie de la Budapesta cand jurnalistul Nelson Monfort se pregatea sa ii ia un interviu Aurorei Mongel, o inotatoare franceza.

Monfort i-a transmis tinerei ca este apreciata si de Roxana Maracineanu, inotatoare franceza nascuta in Romania care lucreaza acum ca si consultant la France Televisions, care este si cel mai mare suporter al sportivei.

"Si este trezorierul fan-clubului tau, asa ca atentie, deoarece cu romanii trebuie sa fii atenta pe acest plan", a mai spus jurnalistul francez, potrivit site-ul de stiri lepost.fr.

Colegii lui s-au revoltat si Nelson Monfort a incercat sa isi remedieze eroare: "Stii ca tin la tine Roxana, spun asta in gluma!".

Prezentatorii postului de televiziune France 2 nu sunt la prima gafa. In luna februarie, un umorist francez si-a batut joc de romani si a spus ca salutul acestora este similar cu gestul de a cersi bani.

 

In cazul in care nu auziti sunetul de prima data dati refresh (F 5) la pagina! Multumim!

Comentarii Facebook