Dan Şova nu a publicat contractul cu Bechtel pentru că NU-L GĂSEȘTE

 

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Național și Investiții Străine, Dan Şova, a declarat că nu a publicat integral contractul cu Bechtel pentru că nu-l găsește.

 

Există copii atât în română cât şi în engleză. E vorba de o chestiune formală. Ca să poţi să aplici ştampila trebuie să ai varianta originală. Mi-e foarte greu să mă pronunţ pentru că a fost mereu in custodia Ministerului Transporturilor, nu ştiu cum au procedat. Când am zis desecretizăm, nu l-au găsit. Probabil îl vor găsi în câteva zile. Dacă nu mi-aş fi luat angajamentul că îl public pe 30 iulie aş mai fi aşteptat. Aştept câteva zile să apară şi varianta originală din 2003. Doar nu ne putem aŞtepta decât la surprize plăcute. Vom vedea cum în timp ministeriatului Mitrea a semnat contract pe formă fixă. Prin modificările din 2005, făcute la cererea mininistrului Transporturilor sub îndrumarea lui Traian Băsescu s-a ajuns de la 2,2 miliarde la 9,6 miliarde”, a declarat ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Național și Investiții Străine, Dan Şova, conform Mediafax.

 

Pe site -ul Departamentului pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine a fost publicată o parte din contract, lipsind însă partea inițială, semnată de Adrian Năstase.

 

Contractul cu Bechtel publicat de Guvernul Ponta pe frânturi. Lipsește contractul inițial semnat de Năstase, în 2003

 

Foto: realitatea.net

Comentarii Facebook