Cazul traficanților de arme! Adelin Petrișor face o dezvăluire și cere DREPTATE

 

Cunoscutul jurnalist Adelin Petrișor a publicat, pe contul lui de Facebook, două fotografii cu echipa de filmare de la Sky News și cu cei doi ”traficanți”; în fața unui hotel din Târgu Mureș. 

 

Stuart Ramsay și "traficanții" în ședință, înainte de filmare, în "civil", fără cagule, în fața hotelului din Tg. Mureș în care au stat britanicii. Potrivit surselor judiciare, acuzațiile vor fi de nerespectarea regimului armelor și răspândire de informații false. Se va face comisie rogatorie și Stuart Ramsay va fi audiat de DIICOT. Să vezi atunci cum Ramsay ne va face iar proști pe rețelele de socializare. Dacă România nu va da în judecata în UK rețeaua Sky News, înseamnă că da, suntem mari, dar foooarte mari proști.

 

P.S. Cel care apare cu mâna întinsă în prima fotografie (are un tricou pe care scrie Final) este fixerul, cel care a aranjat totul: actori, arme, mașină. În reportaj el apare cu fata acoperita”, a scris Adelin Petrișor.

 

Reprezentanții Sky News susțin în continuare că reportajul este verific și că nu va fi retras. Între timp, procurorii DIICOT au demonstrat că totul a fost o înscenare și că cei doi presupuși traficanți de arme din Târgu Mureș jucau teatru. Ei au fost plătiți cu sume cuprinse între 500 și 1000 de euro.

Comentarii Facebook