National/International

Caz HALUCINANT la noi în țară! Un preot este acuzat că s-a masturbat în fața elevilor cărora le preda religie

  

Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu derulează o anchetă în comun cu Mitropolia Ardealului, după ce un preot din Copșa Mică ar fi fost filmat în timp ce se masturba în fața elevilor cărora le predă religie la Liceul Tehnologic din localitate.

Imaginile cu preotul care se masturbează în clasa, la ora de religie, au fost filmate de o elevă din clasa a XII-a a Liceului Tehnologic ”Nicolae Teclu” din Copşa Mică, iar aceasta le-a distribuit colegilor săi.

Mama unei eleve le-a găsit în telefonul fiicei sale şi aşa au fost făcute publice.

Reprezentanţii Mitropoliei Ardealului au plecat, joi dimineaţa, către Copşa Mică, împreună cu cei de la Inspectoratul Şcolar Judeţean pentru a vedea dacă ceea ce apare în imagini este real.

În momentul de faţă vrem să vedem împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi cu cei de la Episcopia Mediaş care este situaţia la faţa locului. E prematur să spunem ceva pentru că nu am avea şi poziţia preotului care este acuzat de aceste fapte. Vrem să vedem ce spune şi şi părintele, şi conducerea şcolii. Într-o echipă comună – Inspectorat – Mitropolie vom face o anchetă mai bună. ÎPS Mitropolit ştie situaţia. Tot ce vă pot spune este că nu au fost probleme până acum cu acest preot”, a spus prof.dr. Sorin Joantă, inspector pe învăţământ la Mitropolia Ardealului, potrivit Mediafax.

Preotul care apare în imagini predă de aproape 15 ani şi s-a hirotonit, devenind preot în urmă cu peste 10 ani.

Ministrul Educaţiei a văzut imaginile și declară că sunt şocante.

Şi pentru mine sunt şocante imaginile. Am vorbit cu inspectorul general din Sibiu, s-a deschis o anchetă, deja inspectorii sunt acolo. A adevărat, e profesor acolo, profesor titlular de aproape 15 ani. Am discutat şi cu Mitropolia, am văzut şi reacţia doamnei diriginte care nu a informat nici conducerea şcolii, nici a inspectoratului. Preotului îi cer public demisia din învăţământ”, a declarat ministrul Educaţiei la Antena 3.

Întrebat dacă poate fi suspendat pe perioada cercetării Inspectoratului Şcolar, Liviu Pop a răspuns ”Îi cer public demisia, iar conducerea va asigura la ora de religie un alt cadru didactic cu avizul cultului respectiv”.

19-1-2018, 10:41
42 vizualizări
1 comentarii
Gabriela27-4-2018, 18:47
Este o minciua odioasa aceasta stire. Bietul om sufera de o conditie medicala si se scarpina, in nici un caz nu facea ce sustine "stirea". S-a dovedit intre timp ca este asa.

Cele mai citite ştiri din National/International

826 vizualizări
25-9-2018, 10:51
Alexandru Arșinel atac la protestatari: ”Nu ştiu pentru ce se adună. Situația nu e rea în România”» Vezi tot
805 vizualizări
25-9-2018, 13:15
La un spital din România medicii refuză să mai facă avorturi la cerere» Vezi tot
540 vizualizări
25-9-2018, 13:41
Ştefan Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, despre incidentul cu fiul lui Dragnea: Dna Dragnea ne-a persiflat» Vezi tot
374 vizualizări
25-9-2018, 12:03
Serena Williams renunță la haine pentru o cauză nobilă VIDEO» Vezi tot
276 vizualizări
25-9-2018, 9:40
Fondatorii Instagram pleacă din companie» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?