Ce concert URIAȘ își doresc clujenii pe Cluj Arena! Primarul Emil Boc a văzut rezultatul sondajului Știri de Cluj, votat de 25.000 de oameni

 

Sondajul realizat de Știri de Cluj cu acordul Primăriei Cluj-Napoca a stabilit că oamenii și-ar dori să îl vadă în concert, pe Cluj Arena, pe Bon Jovi.

 

Sondajul a pornit de la anunțul făcut de primarul Emil Boc că, în 2015, Clujul va avea parte de un concert răsunător, în cadrul evenimentului Capitală Europeană a Tineretului. 

 

Cele mai multe voturi în sondaj au fost obținute de Bon Jovi, 4920, AC/DC - 4089, One Direction - 3172, Robbie Williams - 2928, Coldplay - 2754, Metallica - 2527.

 

Când mă uit la acest sondaj, pentru care vă mulțumesc, mă iau durerile de cap. Aceste formații cer foarte mulți bani, dar am promis și mă voi ține de promisiune. Clujul va avea un concert mare în 2015, cel mai probabil pe Cluj Arena. 

 

Avem o echipă de organizare care analizează ce artiști sunt în turneu și vom purta discuții. 

 

Concertul James Blunt de la Sala Polivalentă va fi un test pentru a vedea cât de pregătit este Clujul pentru un concert mare”, a declarat primarul Emil Boc, la emisiunea Știri de Cluj LIVE.

 

În Sala Polivalentă vor intra circa 10.000 de oameni, la concertul James Blunt, dar primarul Emil Boc a recunoscut că pentru evenimentul de anul viitor trebuie folosit stadionul Cluj Arena. 

 

 

foto:Cosmin Ignat

Comentarii Facebook