Joi 6 Octombrie

Pro TV a anunțat juriul pentru noul sezon ”Vocea României”. Vezi cum s-a schimbat componența juriuluiConducerea Pro TV a anunțat membrii juriul pentru noul sezon al concursului ”Vocea României”, în urma plecării lui Horea Brenciu la Antena 1.

Astfel, în componența juriului au rămas doar Loredana Groza, Marius Moga și Smiley.

"Ma bucur sa incep iar cautarea de oameni frumosi, cu voci fantastice. Sunt sigura ca show-ul va fi si mai palpitant ca pana acum, asa ca ii astept pe cei mai buni concurenti sa ma uimeasca cu totul!", sustine Loredana, potrivit Pro TV.

"Am multe idei si planuri muzicale, iar la aceasta editie voi cauta vocile perfecte, cu care sa le pun in practica", a spus și Moga

Deși s-a vehiculat că va pleca de la trustul Media Pro, Smiley se pare că s-a hotărât să rămână ca și antrenor al concursului ”Vocea României”.

"Vocea Romaniei este proiectul in care ma implic de fiecare data cu drag, pentru ca mi-a oferit prieteni de suflet, artisti minunati, care mi-au devenit parteneri, si multa energie creativa. Asa ca intorc scaunul a patra oara pentru 'Vocea Romaniei'", a declarat Smiley.

Preselecțiile pentru ”Vocea României” încep pe 8 iunie, la Cluj-Napoca, la Hotel Golden Tulip Ana Dome.

Comentarii Facebook