Luni 5 Decembrie

Zilele Clujului ediția a X-a, 2022: Primăria lansează un apel de idei și propuneri pentru ediția de anul acesta


Pentru ediția de anul acesta, pentru Zilele Clujului, clujenii sunt îndemnați să transmită idei de activități și invitați pentru concerte. Proiectele pot fi trimise până în 1 septembrie pe site-ul oficial al Primăriei și Consiliul Local Cluj-Napoca. 

După doi ani de pauză, cauzată de pandemia COVID-19, Zilele Clujului vor avea loc din nou în oraș, ediția cu numărul X de anul acesta, organizându-se în perioada 6 – 9 octombrie. Primăria Cluj-Napoca, organizatorul evenimentului, a lansat un apel de idei și propuneri de proiecte pentru ediția aniversară a Zilelor Clujului

Primăria municipiului Cluj-Napoca invită clujenii să transmită idei și propuneri de proiecte pentru această ediție până la data de 1 septembrie 2022. Creativ, dinamic, colorat, multicultural, conectat și incluziv, evenimentul Zilele Clujului reflectă comunitatea căreia îi este dedicat”, transmit organizatorii. 

Cum pot fi depuse propuneri?

Primăria Cluj-Napoca invită publicul de toate vârstele, universități, instituții, ONG-uri, companii și nu în ultimul rând asociații culturale, sportive, sociale sau de alt tip, ca de fiecare dată, să contribuie la programul noii ediții a Zilelor Clujului prin idei de evenimente, de proiecte sau acțiuni care să rezoneze cu valorile comunității clujene.

Propunerile pot fi transmise pe adresa zileleclujului@primariaclujnapoca.ro sau prin Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca, str. Moţilor nr. 7, precum și la primăriile de cartier, până la data de 1 septembrie 2022.

Sub motto-ul Zilele Clujului creează legături, a zecea ediție va avea loc anul acesta în perioada 6-9 octombrie și va pune în lumină multiplele fațete culturale ale comunității clujene. Zilele Clujului 2022 va marca un deceniu de trăiri și emoții care reflectă evoluția orașului.Devenit un eveniment de referință pentru clujeni și turiști, Zilele Clujului este o sărbătoare a întregii comunități. Primăria Cluj-Napoca subliniază faptul că implicarea comunității în conturarea programului este elementul cheie căruia i se datorează creșterea festivalului din ultimii ani. Zilele Clujului 2022 va marca, prin evenimente și acțiuni aparte, dimensiunea multiculturală a municipiului Cluj-Napoca”, au mai transmis organizatorii. 


Sondaj de opinie

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook