VIDEO - Momente incredibile la Untold! Bebe Rexha a invitat pe scenă un tânăr din Timișoara, care a dansat ca un superstar


Concertul susținut de Bebe Rexha la Untold 2023, joi seara, a fost de departe punctul central al primei nopți. Chiar dacă mulți au cârcotit, aceasta a adus pe scena de la Untold un show live extrem de incitant. 

Ea a întreținut extrem de bine atmosfera, iar la mijlocul spectacolului a invitat pe scenă doi tineri să danseze alături de ea. S-au oferit extrem de mulți tineri, dar au fost aleși doi, o tânără din Târgu Mureș și un tânăr din Timișoara, despre care nimeni nu bănuia nimic. Cei doi trebuiau să danseze twerk, pe ritmurile artistei din SUA, iar publicul să îi departajeze prin aplauze.

Spectacolul oferit de Alex a “rupt” publicul, așa că s-a știut câștigătorul din prima. ”Unde ai învățat să dai așa din fund, Alex?”, a întrebat Bebe Rexha, iar timișoreanul a replicat ”Singur, acasă am învățat!”. Ei bine, nici nu contează unde a învățat, pentru că Alex i-a făcut pe spectatori să se ia cu mâinile de cap. Avea ritmul în el și s-a mișcat mai bine ca dansatoarele americancei. 

Artista a cântat în premieră și melodia ”One in a million!”, care se lansează vineri, 4 august pe Youtube. Un fan a fost atât de impresionat de spectacol, încât și-a aruncat pantalonii scurți pe scenă. Bebe Rexha a crezut că e lenjerie intimă și, într-un moment ciudat, a mirosit obiectul vestimentar, după care l-a returnat proprietarului. 

Concertul artistei din SUA a fost urmat de deschiderea oficială a Untold, în jurul orei 2.00, dar noaptea de festival a continuat până in zori.

Estimativ, in prima zi a Untold 2023 au fost mai multi oameni comparativ cu ediția trecuta. 

Comentarii Facebook