Sambata 26 Octombrie

Untold, locul trei în topul celor mai bune festivaluri din lume. Pe primele două locuri: Tomorrowland din Belgia și EDC Las Vegas din Statele Unite


Festivalul UNTOLD se clasează pe locul 3 în topul celor mai mari festivaluri din lume

Festivalul UNTOLD a primit o nouă recunoaștere internațională, ocupând locul 3 în Top 100 Festivals realizat de publicația britanică DJ Mag. Această poziție marchează o urcare spectaculoasă de trei locuri față de anul precedent, situând festivalul românesc imediat după Tomorrowland din Belgia și EDC Las Vegas din Statele Unite.

UNTOLD, care se desfășoară în Cluj-Napoca, a reușit să devanseze festivaluri cu tradiție de zeci de ani, precum Glastonbury, Coachella, Burning Man și ULTRA Music. Acest clasament reflectă popularitatea și impactul global al evenimentului, bazat pe voturile fanilor din întreaga lume.

Ediția din 2023 a UNTOLD a atras peste 420.000 de participanți din toate colțurile lumii, consolidându-și astfel reputația pe scena internațională a muzicii. În 2024, festivalul promite o experiență de neuitat cu artiști de renume mondial precum Lenny Kravitz, Sam Smith, Louis Tomlinson, Burna Boy, Tom Grennan și cei mai mari DJ ai lumii: Swedish House Mafia, Martin Garrix, FISHER, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Carl Cox, Black Coffee, Solomun și mulți alții.

Pe lângă UNTOLD, și alte evenimente din portofoliul UNTOLD Universe au înregistrat performanțe notabile:

Festivalul Neversea: Organizat pe plajă, Neversea a urcat 18 poziții, ajungând pe locul 23 în același top. Cea de-a 6-a ediție a festivalului va avea loc în perioada 4-7 iulie 2024.

UNTOLD Dubai: Debutând direct pe locul 45 în topul celor mai mari 100 de festivaluri din lume, UNTOLD Dubai a atras peste 185.000 de fani la prima sa ediție. Acest eveniment a inclus peste 100 de artiști și DJ de top, stabilind un record de participare.

UNTOLD va avea loc în perioada 8-11 august 2024, iar biletele sunt disponibile pe site-ul oficial al festivalului: https://untold.com/.

Comentarii Facebook