Cum arată scena UNTOLD 2022! Fanii vor fi dați pe spate de toată experiența - VIDEO


Scena principală de la UNTOLD 2022 va avea 700 de metri pătrați de ecran LED, 24 de metri înălțime, 95 de metri lățime și 30 de metri adâncime. Fanii vor fi uluiți de imaginile proiectate și de jocurile de lumini. 

Festivalul va începe joi, 4 august. Toate detaliile despre UNTOLD 2022 le găsiți AICI. 

Povestea din fiecare an este transpusă pe scena principală, unde luminile, decorul și conținutul video sunt principalele unelte de storytelling pentru a aduce oamenii în atmosfera magică UNTOLD. Producția festivalului este una impresionantă, cu peste 1.000 de tone de materiale, aduse de peste 500 de TIR-uri, pentru toate montajele, de la scene, decoruri, la căsuțe pentru mâncare și băuturi, containere pentru bilete, credit points, activări și activități.

Partea de producție este completată de componenta artistică, plină de momente speciale: ceremonia de deschidere va fi condusă de Claptone, ce va fi înconjurat de 100 de dansatori și animatori, într-un spectacol de bal mascat cu peste 10.000 de măști distribuite în public. 

Irina Rimes, Surorile Osoianu și David Ciente vor avea un performance ce îmbină tradiția românească cu beat-urile electro, Damian & Brothers vor avea un spectacol cu muzică de petrecere și forța stilului EDM, trupa de dans ucraineană Light Balance va avea un moment fascinant cu lumini și coregrafie. Ceremonia de închidere va fi realizată alături de Lost Frequencies și un show de artificii și lasere ce vor umple cerul, iar festivalul va fi închis la mainstage luni dimineață de Tujamo.

Above & Beyond, Alok, Anne-Marie, ATB, Bassjackers, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, G Eazy, Hardwell, Inna, J Balvin, Kungs, Kygo, Lost Frequencies, Major Lazer Soundsystem, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner Live, Steve Aoki, Tujamo și Vini Vici sunt cei mai așteptați artiști pe scena principală UNTOLD.  

Scena principală va avea peste 700 de metri pătrați de ecran LED, 24 de metri înălțime, 95 de metri lățime și 30 de metri adâncime. Greutatea scenei depășește 400 de tone, iar acoperișul are o deschidere de 24 de metri. Peste 900 de jocuri de lumini vor colora stadionul Cluj-Arena în toate zilele și nopțile de festival. Toată energia utilizată la scena principală provine din surse regenerabile.

Specialiști de top în producție lucrează la ridicarea tuturor scenelor. Chris este Production Manager pentru mainstage-ul UNTOLD și are o experiență de 24 de ani în domeniu. Lucrează cu cele mai mari evenimente și festivaluri din întreaga lume și timp de 17 ani a fost în turnee cu Metallica, Rammstein, Britney Spears, Madonna și Rihanna. Thiago este unul dintre oamenii săi de bază, cu o experiență pe măsură – Production Manager pentru Tiesto, Stage Manager la Expo Dubai și multe alte evenimente și festivaluri din lume.

Comentarii Facebook