Boc a crezut că Armin van Buuren și David Guetta sunt jucători de fotbal la Bayern sau Ajax! Care sunt artiștii lui preferați de la UNTOLD - FOTO


Primarul Emil Boc și-a adus aminte cum s-a dezvoltat Untold și a spus care sunt artiștii preferați, pe care nu îi va rata la această ediție.

În 2015, noi am fost Capitală europeană a tineretului și rolul unui primar este să dea o viziune, o strategie orașului, după ce se consultă cu specialiștii și evident cu Consiliul Local. Am zis ”Care poate fi moștenirea pentru Cluj-Napoca a faptului că am fost capitală europeană a tineretului?” și am spus ”Avem noi capacitatea de a crea un festival care să rămână moștenire și care să poată genera amintirea acestui eveniment?”.

Colegii mei au venit cu mai multe idei pe care mi le-au pus pe masă și una dintre ele era aceasta a festivalului. La vremea aceea nici eu nu știam cine sunt marii DJ pe care îi avem pe scenă. 

Vin colegii mei la mine și îmi spun că am putea face un festival cu artiști importanți. Le-am spus să îmi dea niște exemple și mi-au spus Armin van Buuren, David Guetta, Avici și i-am întrebat că cine sunt, ceva jucători la Bayern Munchen sau Ajax Amsterdam. Le-am spus ”Plecați de aici cu ideile astea!”.

M-am dus acasă și eram cu fetele mele, care erau adolescente la vremea aceea. Povestind de una alta, le-am întrebat dacă au auzit de David Guetta, Armin sau Avici, iar uneia dintre fiicele mele i-a picat lingura din mână. ”Cum, aici la Cluj? E posibil așa ceva?”, mi-a spus una dintre fete. 

A doua zi i-am rechemat pe cei cu ideea și le-am cerut și alte detalii despre ei”, a relatat Emil Boc, la Digi FM.

Printre artiștii pe care primarul i-a văzut sau vrea să îi vadă la festival se numără Irina Rimes, Steve Aoki, care au fost joi, iar vineri se va duce la Delia, Imagine Dragons, Tujamo, Martin Garix, David Guetta, Armin van Buuren. 

Primarul va fi în fiecare seară la festival. El și-a făcut joi și fotografii cu tinerii. 

362968489_834682458028439_2773721878888678136_n.jpg

Comentarii Facebook