Imagine Dragons pe Cluj Arena, la Untold 2023, cel mai bun concert din istoria orașului, fără discuții - VIDEO


Trupa americană Imagine Dragons a făcut, vineri seara, la Untold Festival, cel mai bun concert pe care Clujul l-a găzduit vreodată. La 12 ani de la inaugurarea Cluj Arena, putem spune fără să greșim că acest concert a fost ”botezul” stadionului. 

Conform unor estimări, pe stadion ar fi intrat vineri seara peste 80.000 de oameni. Pur și simplu nu mai era unde să intre un ”suflet”, fiind oameni care au venit cu 3 - 4 ore înainte de concert.

Fără niciun fel de fițe de vedete, cei de la Imagine Dragons au urcat pe scenă și, aproape două ore, au cântat și au încântat audiența. Solistul trupei, Daniel Coulter Reynolds, a stat la bustul gol pe toată durata show -ului, spre deliciul femeilor, care au remarcat forma fizică excelentă a acestuia. 

Cei de la Imagine Dragons au cântat toate hiturile lor și au fost extrem de moționați de primirea făcută de români. ”Speră ca acesta să fie primul din multele show-uri de aici”, a spus Daniel Coulter Reynolds, care a fost impresionat de Untold.

 Emoțiile organizatorilor au fost la cote alarmante, pentru că au fost extrem de mulți oameni pe stadion. Câteva mii de spectatori au rămas afară, pentru că nu au crezut că va fi așa mare nebunie. 

Chiar dacă la Cluj a fost record de audiență, peste show-ul lui Robbie Williams din 2019, cel mai mare concert al celor de la Imagine Dragons a fost în 2014, în Brazilia, cu o audiență de 120.000 de oameni. La Cluj, pentru asta ar trebui găsit un alt spațiul pentru festival, dar cu siguranță cifrele ar fi fost bătute.

Se pare că vineri seara la Untold au fost, în festival, circa 120.000 - 130.000 de oameni.

@untold.festival @Imagine Dragons our hands are shaking! Warm welcome to UNTOLD!
@untold.festival We want to live this forever!

Comentarii Facebook