Joi 19 Mai

Au început deja pregătirile pentru UNTOLD 2021 - FOTO


Pregătirile pentru ediția din acest an a UNTOLD au început. În zona stadionului Cluj Arena au fost aduse primele transporturi cu materiale. 

Pentru evenimentul din acest an va fi închiriat stadionul și Sala Polivalentă. În total vor fi amenajate 6 scene, unde vor performa 200 de artiști. Vezi aici programul festivalului Untold, pe zile. 

Organzatorii spun că acum se lucrează la montarea, pe Aleea Stadion, a căsuțelor pentru mâncare, iar duminica vin TIR -uri pentru producție, cu schele și portafloor, penru protecția gazonului. 

Montarea scenei principale începe în circa 2 săptămâni.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a semnat contractul de locațiune cu societatea UNTOLD SRL privind organizarea pe stadionul Cluj Arena a festivalului UNTOLD.

Astfel, în baza contractului, organizatorul va proteja suprafața de tartan cu plăci de cauciuc “heavy duty” și gazonul stadionului  cu sistem “portafloor” de culoare deschisă pe toata durata închirierii.

De asemenea, după eveniment, Consiliul Județean Cluj a considerat că societatea organizatoare trebuie să repare toate daunele cauzate, iar garanțiile vor fi eliberate doar după finalizarea tuturor lucrărilor de reparații, precum și înlocuirea integrală a gazonului.

Organizatorul va repara toate pagubele produse și va înlocui întreg gazonul cu unul similar indicat de Consiliul Județean până la finalul lunii septembrie 2021.

De asemenea, societatea organizatoare va achita un tarif de închiriere de 605.833,33 lei plus TVA, tarif stabilit conform HCJ 227/2020, până la data de 23.08.2021. 

Pentru garantarea restituirii spațiilor în starea în care au fost predate, organizatorul festivalului va constitui, anterior intrării pe stadion, o garanție în valoare de 400.000 de lei. Neconstituirea garanției duce la interzicea accesului pe Cluj Arena.

Nerespectarea clauzelor prevăzute în contract va atrage penalități financiare.

Contractul a fost transmis spre semnare societății UNTOLD SRL. 

Comentarii Facebook