Un turist străin laudă generozitatea clujenilor. L-a uimit ce a găsit într-o cameră închiriată în Cluj - VIDEO


Un turist străin a explicat într-un video cât de surprins este de generozitatea clujenilor. Acesta a închiriat o cameră și a fost mirat cât de darnici au fost proprietarii cu el. 

Acesta a spus că în germania proprietarii îți lasă numai o hârtie igienică.

Videoclipul vorbește de la sine despre decalajul masiv de generozitate, și simțul ospitalității între țările occidentale și România. Îmi amintesc o dată în Berlin, Germania, am închiriat Airbnb pentru 1000 de dolari și nu aveam săpun și aveam 1 hârtie igienică”.

Acesta este Airbnb-ul meu. Este mobilat complet, mă simt ca acasă, chiar mai bine decât acasă. Dar e mult mai mult. Haideți să vă arăt dușul. E echipat perfect. Șampon, extra șampon, orice am nevoie. Apoi sunt aceste mici cutiuțe, în cazul în care ți-ai uitat periuța de dinți. Sunt, de fapt, două. Unde mai găsești așa ceva?

Uitați ce am găsit pe masă. Sunt bomboane. Nu este deloc un cadou ieftin. Ieri am deschis și frigiderul. Mi-au lăsat apă și prosecco. Apă plată și minerală de la unul din cele mai bune branduri din România. Ce Airbnb dintr-o țară din Vest îți oferă asta? Este mult peste standardele Airbnb”, spune turistul străin.

Acesta mărturisit că în occident oamenii au devenit extrem de ”zgârciți”.

Nu-mi place neapărat să compar, dar cred că am devenit atât de zgârciți în țările occidentale. Am stat prin Airbnb în Franța, Spania, Italia, SUA. Acolo oamenii numără până la ultimul cent. Din nou, Airbnb nu le-a cerut să facă asta, dar pentru români ăsta e standardul. Vor să-ți ofere o experiență plăcută. Și mă mai întrebați de ce prefer estul și nu vestul”, a mai spus străinul.

Comentarii Facebook