Un bărbat a savurat o masă la un restaurant de prestigiu și a lăsat bacșiș de 500 de euro. Ospătarul a rămas nemulțumit: „Am fost mustrat”


Un bărbat italian bogat, a savurat o masă la un restaurant de fițe din Saint Tropez de pe Riviera Franceză. După ce a achitat nota de plată, a ales să-i ofere ospătarului un bacșiș de 500 de euro, însă acesta s-a supărat. 

Acest lucru nu a fost suficient pentru chelner, care l-a urmat pe bărbatul italian până în parcare și i-a cerut să-i mai dea 500 de euro pentru a ajunge la "limita minimă” de 1.000 de euro bacșiș, după cum a relatat ziarul local „Nice Matin”.

Aceasta corespunde cu aproximativ 20 la sută din suma facturii.

Supărat, clientul și-a exprimat frustrarea unui prieten francez, menționând că nu va mai reveni vreodată în Saint-Tropez.

„Am crezut că am fost generos lăsând 500 de euro, în schimb am fost mustrat", a spus bărbatul, potrivit Daily Mail.

În plus, cerințele pentru bacșiș sunt considerabile în această stațiune de vacanță.

Alți turiști au împărtășit că unele restaurante impun o sumă minimă de consum de 1.500 de euro pe persoană, iar în alte zone ale Coastei de Azur se așteaptă ca cheltuielile să fie de cel puțin 10.000 de euro.

Comentarii Facebook