Se vinde cabana Babele! Prețul este exorbitant - FOTO


Cabana Babele situată chiar sub Vârful Babele, pe platoul Bucegi, este scoasă la vânzare. 

Cabana Babele are 30 de camere și este baza turistică centrală a munţilor Bucegi, situată la intersecția principalelor drumuri din munţii Bucegi.

Proprietarul vinde acum Cabana Babele cu un preț de 1.150.000 de euro, potrivit anunțului pus pe internet încă din luna iulie.

”Cabana Babele reprezintă baza turistică centrală a munților Bucegi, aici încrucișându-se principalele drumuri. A fost construită în 1937 de către societatea turistică Asociația Drumeților din Munții Înalți ai României (A.D.M.I.R.) după proiectul arhitectului Octav Doicescu.

Capacitate: 108 locuri în camere cu 2 – 12 paturi, bufet și restaurant cu autoservire permanentă, lumină electrică de la rețeaua publică, toaletă și apă curentă, încălzire cu gaze naturale și calorifere”, se arată în anunțul de vânzare publicat în luna iulie.

Clădirea are 108 locuri în 30 de camere, bufet și restaurant cu autoservire permanentă, lumină electrică de la rețeaua publică, toaletă și apă curentă și încălzire cu gaze naturale și calorifere.

Cabana Babele este o afacere de familie în momentul de față administrată de Elena Caramalău. Din 1983, până în 2009 ea și soțul acesteia, Lică, s-au ocupat de imobil, doar că acesta a decedat între timp. 

Fiicele celor doi au luat decizia de a pune cabana la vânzare.

Comentarii Facebook