Nu știi ce să faci în minivacanța de 24 ianuarie? Pârtia Șuior este locul potrivit atât pentru relaxare, cât și pentru sport - VIDEO


Dacă ai realizat abia acum că urmează o minivacanță în acest weekend, iar tu nu ți-ai făcut planuri, există un loc ideal în care ai putea să mergi, fie că ești un înfocat al sporturilor de iarnă, fie că vrei, pur și simplu, să te bucuri de câteva zile de relaxare la munte.

7.jpg

Șuiorul este o stațiune montană, situată pe versantul nordic al Masivului Mogoșa, județul Maramureș, la mai puțin de trei ore cu mașina de Cluj-Napoca. Aici, fie că adori senzațiile tari sau ești un amator al sporturilor de iarnă, vei găsi exact ceea ce cauți. Cu o lungime de 3.600 metri, pârtiile  de schi al Complexului Șuior sunt cotate ca pârtii de dificultate medie. Zonele de dificultate ridicată sunt alternate în mod fericit cu porțiuni mai line, ceea ce le dă un farmec aparte și senzația permanentă pentru schiori de noutate și adrenalină.

1.jpg

Pârtiile Șuior sunt dotate cu instalație nocturnă de 1.500 de metri, telescaun cu capacitate de 1.200 de persoane și un loc de unde îți poți închiria echipamente de schi sau snowboard. În cazul în care sunteți începători sau aveți copii care își doresc să învețe să schieze, există o pârtie de 100 metri lungime, special amenajată, unde instructorii așteaptă cu drag să vă prezinte frumusețea acestor sporturi de iarnă.

WhatsApp Image 2022-01-20 at 10.15.53.jpeg

Pentru cei care nu vor, nu știu sau nu pot să schieze am amenajat pentru recreere și distracție la Cota 1000 o pistă de tubing de 100 m. Noi vă dăm echipamentul, dumneavoastră veniți cu curajul, iar buna dispoziție și adrenalina este asigurată garantat”, spun reprezentanții complexului.

Pârtiile sunt deschise zilnic între orele 10:00 și 20:00, iar Parcul de distracții de la cota 1000 este deschis între 11:00 și 19:00, ultima intrare fiind la ora 18:00.

Care sunt tarifele pe pârtie?

tarife.jpg

Iar daca nu sunteti amatori nici ne schi, nici de adrenalina, puteti pur si simplu sa admirati peisajul care iti taie respiratia. 


suior 1.jpg

Petreceți minivacanța de 24 ianuarie în Complexul Șuior

Dacă vă doriți să petreceți câteva zile departe de oraș, Complexul Șuior vine cu posibilități de cazare, la baza pârtiilor. Astfel, puteți alege între cele 3 mini hoteluri, Iza, Mara și Igniș, din Șuior Bază, care au o capacitate de 99 de locuri de cazare în camere cu un pat, două paturi și apartamente, dedicate familiilor. 

main.jpg

Cele 53 de camere sunt împărțite astfel:

  • 7 camere cu un pat;
  • 24 camere cu două paturi (twin);
  • 14 camere cu pat matrimonial;
  • 8 apartamente.

tarif camere.jpg

Fiecare cameră oferă aceleași facilități:

  • mobilier elegant;
  • minibar;
  • televizor color;
  • televiziune prin satelit;
  • telefon;
  • internet prin sistem wireless;
  • baie proprie dotată cu cabină de duș și uscător.

Tarifele camerelor includ și micul dejun, iar în cazul în care plănuiești să vii cu prieteni, vei primi un discount.

Dacă până acum nu ai avut timp să te bucuri de câteva zile de relaxare la munte, minivacanța de 24 ianuarie este ocazia perfectă să te distrezi împreună cu cei dragi.


Comentarii Facebook