Duminica 28 Aprilie

Inițiativă inedită pentru a promova turismul, într-un oraș din România! Transport public gratuit și reduceri la hoteluri, printre avantajele pentru turiști


Un oraș din România atrage vizitatorii într-un mod inedit. Este vorba despre un proiect care le oferă vizitatorilor beneficii, precum acces gratuit la muzee, transport public gratuit pentru 24 de ore, reduceri  la restaurante și cafenele. 

Campania  se desfășoară în Oradea,  iar una dintre condițiile pentru a fi eligibili pentru reduceri să petreceți cel cel puţin 2 nopţi consecutive la una dintre unităţile de cazare din Oradea.

Printre beneficiile oferite turiștilor se numără:

1. Acces gratuit la obiectivele turistice din administrarea Fundației de Protejare a Monumentelor Istorice Bihor (Oradea Heritage): Turnul Primăriei Oradea, Casa Darvas-La Roche, Templul Francmasoneriei Oradea, Sinagoga Neologă Sion, Sinagoga Aachvas Rein – Sinagoga Istoriei Evreilor din Oradea.

2. Acces gratuit la toate secțiile muzeale care aparțin de Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal: Muzeul Țării Crișurilor, Muzeul Orașului Oradea – Cetatea Oradea, Muzeul Memorial Aurel Lazăr, Muzeul Memorial Ady Endre, Muzeul Memorial Iosif Vulcan.

3. Transport gratuit pentru 24 de ore în întreaga rețea de transport public (OTL).

4. Reduceri atractive la cafenelele și restaurantele partenere din Oradea.

Cum funcționează?

Personalul unității de cazare vă va introduce datele în platforma online, astfel veți obține un cod QR .

Pe baza codului, puteți intra gratuit la muzee şi case memoriale. Pentru transportul public gratuit, trebuie să trimiteți un mesaj cu codul, pe un număr de whatsapp sau pe e-mail. 

Tot în baza codului unic veți putea beneficia și de o serie de discounturi la anumite cafenele și restaurante din oraș. 

Campania  ,,Oradea cu drag" se află la a 5a ediţie şi rămâne activă până  în 31 decembrie 2024.

Foto: Facebook/Olah Za Kata


Comentarii Facebook