Duminica 28 Aprilie

Influencerița Ioana Grama promovează o cabană din Cluj, dar ”și-a luat hate grav”: ”Super. Cu banii aia stau acasă o lună” - VIDEO


Influencerița Ioana Grama a promovat o cabană de la Beliș, din zona Dealul Negru, unde probabil a stat gratuit cu condiția să o promoveze, iar materialul video a fost criticat.

Cabana costa in jur de 250€ pe doua nopti si este la o ora de Cluj și 1 min de Belis. Totul arată impecabil!”, a scris influencerița. 

”E frumos dar salariile sunt în roni( lei) nu în euro”, ”Prea mult Lux mai bine stau acasa”, ”Hello ! Pe ce platforma ai făcut rezervarea ? Eu am găsit-o doar pe Airbnb și e 340€ pe doua nopți!”, ”Super. Cu banii aia stau acasa o luna”, ”250 euro pe doar 2 nopti intr-o cabana extrem de faina?..nu mai zii la nimeni ca de nu toata Romania se muta acolo”, ”inca 100 de euro si e doar salariul meu”, ”Cu 250€ îmi plătesc chiria pe 1 lună”, au fost câteva dintre comentarii.

Desigur, toti au fost încântați de prezentare, dar prețul i-a șocat. În același timp au fost și unii care au cerut date de contact, semn că reclama mascată a funcționat. 

@ioana.grama Cabana costa in jur de 250€ pe doua nopti si este la o ora de Cluj si 1 min de Belis

Comentarii Facebook