Destinații pentru o vacanță de vis


Clujenii au la dispoziție o multitudine de opțiuni pentru o vacanță de neuitat, începând de la un sejur în Egipt și până la o aventură exotică în Zanzibar. Zborurile charter din Cluj-Napoca sunt cea mai bună și rapidă alegere pentru a ajunge în destinații splendide precum Hurghada, Antalya, Zanzibar și Maldive.

,,Hurghada, o stațiune din Egipt foarte populară în rândul clujenilor, este o oază de relaxare, dotată cu resorturi de tip all inclusive și servicii excelente. Turiștii noștri care se întorc din Egipt sunt întotdeauna impresionați de calitatea resorturilor și de frumusețea obiectivelor vizitate. 

Totodată, stațiunile din zona Antalya reprezintă o alegere excelentă pentru un sejur relaxant în care turiștii se pot bucura de originalitatea gastronomiei locale și servicii SPA.

Vacanțele exotice devin din ce în ce mai populare, astfel că există opțiunea unor zboruri directe din Cluj-Napoca către destinații cu resorturi exclusiviste și peisaje tropicale de invidiat, precum Maldive și Zanzibar. Cu prețuri începând de la 1250 EUR/persoană, un sejur într-o locație exotică oferă șansa unor noi aventuri, de la safari, scuba diving, croaziere și până la sporturi de apă.” spune managerul agenției de turism Velimed Travel din Cluj-Napoca.

Specialiștii Velimed Travel îi așteaptă pe doritorii de vacanțe cu sfaturi utile în alegerea destinației și cu oferte speciale. Vezi ofertele Last Minute și Early Booking pe site-ul velimed.ro.

Comentarii Facebook