Luni 3 Octombrie

Coșmarul unor turiști români în Grecia: „M-au transformat în sac de box, am leșinat”


Vacanța de vis în Grecia s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru un cuplu din România. Bărbatul și soția sa au fost bătuți cu bestialitate de un grup de greci, în timp ce soții se plimbau liniștiți pe stradă. Poliția nu a făcut nimic, precizând că „ar fi ca și cum ar căuta acul în carul cu fân”.

Cuplul a fost atacat pe o plajă din Thassos de trei indivizi care vorbeau limba greacă. Așa bărbatul a rămas fără ceas, fără bani și a încasat o bătaie zdravănă, iar soția sa a rămas și fără bijuterii, scrie Antena 3.

Ne plimbam liniștiți pe o plajă din Thassos, era cred ora 3-3.30 și ne pregăteam să mergem spre hotel ca să ne culcăm. De nicăieri parcă ne-au ieșit în cale trei persoane, trei bărbați care au sărit ca la un semn asupra noastră. A urmat o ploaie de pumni, au dat și în soția mea și i-au smuls cerceii din urechi și au lovit-o. Am încercat să intervin și să o apăr și l-am lovit zdravăn chiar pe cel care i-a smuls cerceii. Cred că e ultimul lucru pe care mi-l amintesc, pentru că imediat m-a lovit unul pe la spate și cred că am leșinat, din acel moment nu mai știu ce s-a întâmplat. Soția mi-a spus că m-au transformat într-un sac de box, deși eu nu mai puteam să mă apăr pentru că leșinasem”, povestește bărbatul.

A doua zi cei doi s-au dus la poliție și au reclamat cele întâmplate, însă cazul lor a rămas nerezolvat

Polițiștii mi-au spus că ar fi ca și cum ar căuta acul în carul cu fân. Au spus că sunt mulți infractori aici, greci și străini, că mulți dintre ei vin aici pe timpul sezonului estival, iar apoi se fac nevăzuți în te miri ce colț al lumii.

Le-am spus că probabil că erau greci, pentru că vorbeau limba greacă, dar ei au replicat că există mulți muncitori străini care lucrează în Grecia și care au învățat limba. Deși le-am dat toate indiciile, nu au reușit să rezolve acest caz. Nu știu dacă suntem noi ghinioniști sau dacă au mai pățit-o și alți turiști români, dar noi nu o să ne mai întoarcem niciodată aici”, a concluzionat turistul ghinionist.

Comentarii Facebook