Duminica 28 Aprilie

Ce prețuri sunt la Vața Băi, stațiunea din Ardeal revigorată de un discret milionar clujean - VIDEO și FOTO


Vața Băi, stațiunea redeschisă de un milionar discret din Cluj-Napoca, s-a redeschis, dar prețurile sunt cam mari, pentru o stațiune izolată.

De apreciat investiția și modul în care arată locația, dar tarifele de intrare și cele pentru mâncare sunt mai mari ca cele practicate la Băile Felix. 

Baza de agrement a fost deschisă sâmbătă, 22 iulie. Cei cazați în Complexul Vața Băi vor achita pe weekend 30 de lei pentru a intra la ștrand, iar clienții din afară vor plăti 60 de lei. În timpul săptămânii, prețul este de 25 de lei, respectiv 50 de lei pentru cei din afară.

La ștrandul Apollo, de la Băile Felis, accesul este 50 de lei, copiii plătesc 25 de lei, iar cei până în patru ani intră gratuit. Diferența este de ofertă. La Felix sunt și tobogane mari, 10 bazine și alte condiții. 

Trecând la partea de mâncare, prețurile puse de milionarul clujean Adrian Tomșa sunt piperate. O ceafă la grătar, de 165 de grame, costă 20 de lei, 2 mici costă 16 lei, cârnații locali, virșli, costă 20 de lei, berea între 8 și 16 lei, iar băuturile răcoritoare între 7 și 12 lei.

Milionarul clujean Adrian Tomșa, care deține televiziunile Prima, Prima Sport și altele, a cumpărat ștrandul de tradiție din Ardeal, Vața Băi, și l-a pus la punct la cheie. 

Tariful de intrare la ștrand include:

acces la 5 bazine: un bazin semi-olimpic cu apă încălzită, un bazin de relaxare cu șezlonguri și hidromasaj, 2 bazine cu apă termală Vața Băi și un bazin cu apă sărată;

acces la următoarele facilități: saună uscată, biliard, ping-pong, teren de volei, loc de joacă pentru copii, teren de fotbal, bar&grill, sală de mese cu aer condiționat, șezlong, umbrelă, vestiar” arată organizatorii”, spun cei de la Complex.

3ba012967bd9ff9e9ae77688081147ed.jpg

Comentarii Facebook