Duminica 28 Aprilie

VIDEO - Primarul Cătălin Cherecheș a încercat să cumpere o cartelă telefonică în Ungaria, dar a fost refuzat


Noi imagini cu primarul Cătălin Cherecheș, după ce a fugit din România, au apărut în spațiul public.  

Primarul din Baia Mare a folosit un telefon mobil vechi pentru a nu fi detectat, dar nu avea cartelă telefonică, așa că a mers la magazin din Ungaria, sperând să-și procure una, dar a fost refuzat.

Primarul Cătălin Cherecheș a fost prins, marți seară, de polițiștii din Germania, după patru zile de când a fugit din țară. A fost reținut de polițiștii germani în apropierea gării din Augsburg, Germania, după ce a depășit viteza legală pe autostradă. Mașina în care s-ar fi aflat alături de o mătușă mergea cu 200 de kilometri pe oră. Potrivit surselor oficiale germane, cei doi au ajuns la gara din Augsburg și încercau să scape de autovehicul, eventual să ia un tren sau un taxi. Acela a fost momentul în care a fost prins de polițiștii germani.

În momentul în care a fost prins, Cătălin Cherecheș avea un act de identitate italian pe numele lui și peste 3000 de euro cash, potrivit surselor G4Media.ro.

Actul de identitate a fost emis în septembrie 2022, în localitatea Villa Literno din provincia Caserta, regiunea Campania.

Cherecheș a refuzat extrădarea în România, sperând ca până când se va face acest lucru să i se prescrie faptele din România.

Comentarii Facebook