VIDEO - Mire ajuns la spital! Nuntașii l-au aruncat în sus și l-au scăpat pe jos. Și-a fracturat coloana


Mirele de la o nuntă de la Băile Felix a ajuns la spital, cu fractură de coloană în două locuri, după ce a fost scăpat pe jos de nuntași. 

Mirele, Liviu, un tânăr de 31 de ani, a fost luat pe sus de nuntași, care au vrut să se bucure și l-au aruncat în sus, dar l-au scăpat. 

Incidentul a avut loc vineri seara, la o sală de nunți din stațiunea Băile Felix. În jurul orei 21:00, la puțin timp după dansul mirilor, Liviu a fost luat pe sus de prieteni, chiar în mijlocul sălii.

După circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20:40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a declarat, de pe patul de spital, pentru BihorJust, Liviu Filimon.

După ce a căzut, nuntașii l-au apucat de mâini și picioare și l-au așezat pe scaun, ceea ce, crede Liviu, l-ar fi afectat din punct de vedere medical: ”Trebuia să nu mă fi mișcat când eram întins pe jos”.

Se pare că mirele a suferit răni grave la două vertebre, motiv pentru care Liviu se teme de ce e mai rău. În seara în care a fost adus la spital își putea mișca puțin piciorul stâng, dar dreptul deloc. Între timp, în cursul dimineții de sâmbătă, a reușit să își miște ambele picioare.

Nunta a continuat și după incident, în sală rămânând doar mireasa cu invitații; dar atmosfera nu a mai fost una de voie bună și bucurie.

Mirele vrea să îi dea în judecată pe cei vinovați: ”Am luat legătura cu un avocat, însă mă gândesc pe mai departe ce voi face”.

Comentarii Facebook