Un tânăr fără permis, care a ucis un bărbat şi l-a abandonat în șanț, prins cu ajutorul mecanicilor auto


Un tânăr în vârstă de 25 de ani, fără permis, a fost reţinut după ce a lovit mortal cu maşina un bărbat, apoi şi-a continuat nestingherit drumul. 

Accidentul a avut loc duminică seara, la Mureş şi totul a ieşit la iveală când acesta a mers la service ca să-şi repare autoturismul. Mecanicii auto au intrat la bănuieli şi au decis să anunţe Poliţia. Trei zile mai târziu, trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit într-un şanţ.

Şoferul spune că nu şi-a dat seama că a acroşat un om şi a mers mai departe

Accidentul rutier a avut loc duminică. Tânărul de 25 de ani din localitatea Luduș se afla cu maşina pe E60 când l-a lovit pe bărbat. 

Acesta spune că nu şi-a dat seama însă că a acroşat un om şi a mers mai departe.  În plus, el nu are carnet de conducere şi împrumutase maşina mamei sale, iar a doua zi a mers cu ea la service ca să o repare. După ce au văzut lovitura, mecanicii au alertat autorităţile, iar poliţiştii au întrebat-o pe mama tânărului ce s-a întâmplat. Femeia le-a spus că fiul ei a acroşat ceva în zona respectivă.

Oamenii legii au ajuns apoi la locul accidentului şi acolo au găsit cadavrul pe marginea şoselei. 

După ce au văzut cum arăta maşina, mecanicii au alertat autorităţile

Poliţiştii au aflat că este vorba despre un bărbat de 48 de ani din Reghin, care cel mai probabil a încercat să traverseze strada. Tânărul de 25 de ani a fost reţinut.

Față de acesta, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca el să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri legale", a declarat Emanuela Fărcaș, purtător de cuvânt IPJ Mureș.

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

Comentarii Facebook