Un tânăr de 17 ani din Bistrița-Năsăud s-a împușcat cu arma de vânătoare a tatălui său. Adolescentul a fost preluat de elicopterul SMURD


Un tânăr în vârstă de 17 din comuna Rodna, județul Bistrița-Năsăud a fost preluat duminică, 15 mai, de un elicopter SMURD după ce s-a autovătămat cu o armă de vânătoare, a anunțat managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanței, după ce chiar băiatul de 17 ani ar fi sunat la 112. Tânărul era conștient și cooperant, dar viața i-a fost pusă în pericol de o plagă pe care și-a cauzat-o singur în zona toracelui și a abdomenului”, au declarat autoritățile.

În sprijin, pentru că operațiunea a decurs sub cronometru, a fost chemat un elicopter SMURD care l-a preluat de adolescent pentru a-l transfera către o clinică de specialitate din Târgu-Mureș. 

Tânărul, de doar 17 ani, ar fi încercat să se sinucidă

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul care putea să-i fie fatal tânărului. De asemenea, s-a deschis și un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și nerespectarea regimului armelor. 

Din primele informații obținute de cadrele competente aflate la fața locului, băiatul ar fi încercat să se sinucidă, folosind arma de vânătoare a tatălui său care era deținută legal. 


Comentarii Facebook