Un SUV și o dubă s-au făcut praf pe un drum din Mureș, după ce primul ar fi intrat cu viteză pe contrasens. „Vai de mine, am crezut că mor! Nu mai sunt om”


Accident cumplit pe o șosea din Mureș. Un autoturism și o dubă s-au făcut praf, după un impcat devastator, iar trei persoane au ajuns la spital, două dintre ele în stare gravă. Martorii spun că vinovat ar fi şoferul maşinii mici, care ar fi intrat cu viteză pe contrasens, într-o curbă periculoasă, în încercarea de a depăşi un alt vehicul, în condiţiile în care carosabilul era alunecos. A pierdut controlul volanului şi a intrat într-o maşină care circula regulamentar.

O depăşire periculoasă a făcut trei victime, două rănite grav

Băiatul cu SUV-ul a intrat pe contrasens și a derapat”, explică un martor. Accidentul s-a produs joi, 8 decembrie, între localitățile Fântânele și Viforoasa, în jurul orei 20:30. „Se circulă cu viteză destul de mare. Erau deja sub 4 grade, probabil, carosabil era alunecos”, spune un alt martor al accidentului. 

Şi maşina aia, am văzut-o că a venit şi n-a mai putut să facă al nostru nimic”, declară o femeie care se afla într-un microbuz care era cât pe ce să fie și el lovit de mașina mai mică. „Vai de mine! De câţi ani fac Italia nu mi s-a întâmplat aşa ceva! Am crezut că mor! Nu mai sunt om!”, continuă ea. 

Șoferul dubei a rămas încarcerat

În autoturism era doar şoferul, iar în dubă se aflau două persoane, conducătorul auto şi un pasager. În urma impactului, șoferul autoutilitarei a rămas încarcerat. „A fost nevoie de descarcerare. Din fericire, am putut scoate victima din autoutilitară”, informează un pompier din cadrul  ISU Mureș.

Toate cele trei victime au ajuns la spital cu traumatisme severe. „Două erau de cod roşu şi o victimă de cod galben. Politraumatisme cu traumatisme cranio-cerebrale, traumatisme toraco-abdominale, fracturi de membre inferioare”, declară reprezentantul UPU SMURD Târgu Mureș, potrivit Observator. 

Polițiștii cercetează acum cauzele producerii accidentului.


Comentarii Facebook