Miercuri 24 Aprilie

Cadouri ascunse într-un oraș din Ardeal pentru oricine le găseşte. „Vânătoarea” se va termina de Crăciun


Din dorința de a crea o lume plină de empatie şi generozitate, o mămică din Baia Mare a creat „Vânătoarea de cadouri". Inițiativa aduce împreună oameni care nu se cunosc, dar care chiar şi aşa, îşi oferă cadouri. Vânătoarea a pornit la începutul lunii și se va termina de Crăciun. 

Doar indicii prin fotografii. Fiecare trebuie să-şi recunoască zona şi să fie primul. Altfel iese cu supărare. Am avut câţiva care s-au supărat că au ajuns într-o oră şi nu mai era cadoul. Cine găsește darul pune altul în loc şi dă leapşa mai departe. Punem prea mult accent pe lucrurile care ne separă şi sper că vânătoarea de cadouri este un lucru care să ne unească, care să ne aducă mai aproape de valorile reale pe care trebuie să le insuflăm copiilor", spune Doina Ferenț, inițiatoare proiect, pentru Observator.

cadou.jpeg

În fiecare zi, ea caută locul perfect pentru a ascunde cadouri pentru necunoscuți. Apoi lasă indicii pe o pagină de Facebook creată special pentru acest proiect. De la începutul lunii încoace, zeci de copii s-au bucurat deja de cadouri. 

Mi se face sufletul ca o pâine, când văd că găsesc cadourile nişte copii minunaţi şi cât de tare se bucură de un gest atât de mic", mai spune Doina Ferenț, inițiatoare proiect. Vânătoarea de cadouri se desfășoară până în ziua de Crăciun.

Comentarii Facebook