Un șofer din Ardeal, testat pozitiv la substanțe interzise, susține că ar fi consumat covrigi cu mac


Un șofer din Alba Iulia susține că este cercetat pe nedrept de polițiști. El ar fi ieșit pozitiv la un test pentru droguri. Mai mult, afirmă că dosarul său penal este tergiversat de peste un an de către anchetatori.

Tânărul susține că nu este consumator de droguri. Situația este complicată din cauza faptului că analizele de urină au indicat că ar fi pozitiv pentru opiacee, dar cele de sânge au ieșit negativ.

Alexandru a detaliat pentru Alba24.ro, situația în care se află de mai bine de un an și că dosarul său nici nu a ajuns pe masa judecătorilor fiind încă în cercetare la IPJ Alba.

De asemenea acesta susține că a ieșit pozitiv la opiacee, la testul de urină, din cauza faptului că atât în ziua în care a fost testat, dar și cu o zi înainte ar fi consumat covrigi cu mac.

Opiaceea este un termen utilizat în farmacologie pentru a desemna un compus derivat din opium. Opioidul, un termen mai modern, este folosit pentru a desemna toate substanțele, naturale și sintetice, care se leagă de receptorii opioizi din creier.

Nici până în ziua de astăzi, după un an și două luni nu s-a trimis dosarul meu în instanță, ceea ce denotă un proces neechitabil și încalcă drepturile omului. Nu încerc să cer ajutorul presei, vreau doar să știe lumea cum poți să ajungi cu dosar penal de care nimeni din sistem nu este interesat, să îți pierzi locul de muncă, apoi familia din cauza unor oameni care sunt total dezinteresați de drepturile tale ca și om”, a susținut bărbatul, pentru sursa citată.

Comentarii Facebook