Joi 9 Februarie

Un șofer a călcat intenționat un bărbat pe o stradă din Petroșani - VIDEO


Un bărbat a călcat intenționat cu mașina un pieton pe o stradă din Petroşani și acum a fost reținut pentru 24 de ore. 

Șoferul de 46 de ani i-a șocat cu gestul lui pe oamenii legii, care au văzut imaginile propagate în mediul online. 

Totul a pornit de la o ceartă între cei doi din cauza copiilor.

Potrivit IPJ Hunedoara, miercuri după-amiaza, un şofer în vârstă de 46 ani, în timp ce conducea o mașină pe strada Jiului din Petroșani, a lovit un pieton în vârstă de 38 ani.

La data de 28 septembrie 2022, în jurul orei 15.45, un bărbat în vârstă de 46 ani, din Petroşani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Jiului, din municipiul Petroşani, a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de 38 ani, din municipiul Petroşani', a transmis, joi, IPJ Hunedoara.  

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Ulterior, în urma verificărilor efectuate (şi a analizării imaginilor video), poliţiştii au stabilit că cel aflat la volan a lovit în mod intenţionat cu autoturismul victima, cu intenţia de a o accidenta”, a mai transmis sursa citată.  

Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei în infracţiunea de tentativă de omor şi declinarea competenţei către Parchetul de pe lângă Tribunalul  Hunedoara.

Comentarii Facebook