Un sibian s-a dat drept poliţist pentru 10 lei. A amenințat o femeie pentru această sumă


Continuă seria infracțiunilor „inedite” la Sibiu. Încă un sibian s-a dat drept polițist, după ce un altul a făcut un filtru în trafic și a cerut bani șoferilor. Individul a amenințat o femeie ca să obţină 10 lei, acum bărbatul este cercetat penal pentru tâlhărie.

Polițiștii sibieni au reținut pentru 24 de ore un bărbat care a ameninţat o femeie pentru 10 lei. Omul este cercetat penal acum pentru tâlhărie calificată. Incidentul vine la doar câteva zile după ce un alt sibian s-a dat drept om al legii şi a oprit maşini în trafic, potrivit informațiile IPJ Sibiu. 

Duminică, în jurul orei 22:15, o femeie a sesizat faptul că în timp ce se afla pe un bulevard din Sibiu, a fost abordată de un bărbat necunoscut, care, folosindu-se de amenințări și sub pretextul că este polițist, i-a cerut suma de 10 lei. Speriată, victima i-a oferit în cele din urmă 27 de lei.

În baza descrierii oferite de către partea vătămată și urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din sistemul de ordine și siguranță publică au depistat și condus la sediu persoană suspectată de săvârșirea acestei fapte. În urma probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției Municipiului Sibiu au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând a fi prezentat în cursul zilei instanței competente cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate", a anunțat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, citat de Observator. 

Comentarii Facebook