Un paznic i-a stropit cu spray pe elevii unui liceu din Ardeal, pentru că au călcat iarba. Bărbatul a fost concediat


Un paznic a atacat elevii Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „Terezianum” din Sibiu, cu spray lacrimogen, din cauza faptului că ar fi călcat iarba. Incidentul a avut loc miercuri, totul desfășurându-se  în fața instituției. 

Bărbatul nu era paznicul liceului ci portar la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOF), aflată în aceeași curte cu liceul, informează oradesibiu.ro

„Portarul respectiv este angajat al unei firme care asigură paza AJOFM-ului, care este în aceeași curte cu liceul. Am luat legătură cu cei de la firma de pază pentru a lua măsuri cu angajatul. Portarul  nostru își făcea serviciul lui, doar a confirmat că nu a fost el, ci celălalt care ar fi trebuit să își facă serviciul la poarta lui. Un copil i-a spus dirigintei și mi-a spus și mie ce s-a întâmplat. I-au lăcrimat ochii pentru câteva minute, dar nu au fost probleme care să necesite asistență medicală. Bineînțeles, este un gest reprobabil din partea portarului. Din păcate s-a întâmplat și sperăm să nu se mai întâmple”, a declarat directorul liceului potrivit sursei citate.

În urma incidentului paznicul a fost concediat.

"Firma de pază ne-a transmis azi de dimineaţă (joi n.r.), că ieri a fost un incident între angajatul lor şi elevi, undeva în faţa liceului. În curtea liceului, noi avem un sediu într-o clădire separată, unde avem un centru de formare. Firma a zis că a fost un incident, că au cercetat cazul şi că l-au sancţionat disciplinar, că îl dau afară", a explicat directorul AJOFM Sibiu, Cosmin Roşu.

Comentarii Facebook