Un mire cere daune morale de la nuntaşii pe care i-a dat în judecată pentru că l-au scăpat din braţe în timpul petrecerii


Caz ieșit din comun în Bihor. La un an distanţă de la nunta la care un mire a fost aruncat în aer de nuntaşi fără să mai fie şi prins, bărbatul îşi dă în judecată prietenii. Cere daune morale după ce a petrecut luni întregi imobilizat din cauza rănilor cu care s-a ales în  noaptea nunţii. 

Nunta a avut loc anul trecut în septembrie, la Băile Felix. În timpul petrecerii, patru nuntaşi l-au luat pe mire şi l-au aruncat în aer. Dacă prima dată au reuşit să-l şi prindă, a doua oară nu le-a mai ieşit. Aşa că pentru ghinionistul mire nunta s-a terminat la spital, scrie Observator. 

În urma acestei aruncări, clientul meu a căzut. A avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că a avut leziuni la nivelul coloanei vertebrale şi al membrelor inferioare şi superioare. A fost imobilizat pentru o perioadă de aproximativ trei luni de zile. A urmat terapie şi urmează chiar şi în prezent.”, explică avocatul mirelui. 

La câteva zile după accident, bărbatul a fost transportat în Germania, ţara în care lucrează de nouă ani de zile. La muncă a reuşit să meargă abia după jumătate de an de la noaptea nunţii. Cum nu se simte prea bine nici acum a decis că responsabili sunt prietenii nuntaşi. 

Prejudiciul material este compus dintr-o sumă de maximum 1.000 de lei, pentru că clientul meu a avut o asigurare medicală privată care l-a ajutat să-şi acopere costurile medicale. Daunele morale sunt în cuantum de 20.000 de euro, dar acestea vor fi apreciate, dacă sunt justificate şi proporționale cu prejudiciul suferit, de instanţa de judecată care va stabili într-un final.”, precizează avocatul. 

Comentarii Facebook