Un deputat PSD, fost lider în Cluj, a băgat în spital mai multe persoane în Maramureș, în urma unui accident rutier


Deputatul PSD Gheorghe Șimon, unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea, și în acea perioadă unul dintre liderii PSD din Ardeal, a produs un accident rutier grav în Maramureş.

Deputatul ar fi intrat pe contrasens cu Mercedesul şi a lovit puternic un alt autoturism, pe DJ 186, pe raza localității Strâmtura.

Maşina lovită era condusă de un bărbat de 52 de ani din Brăila, potrivit IPJ Maramureş. ”Marți, 18 iulie, la ora 14:33, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Strâmtura, soldat cu victime. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat, de 62 de ani, din Vișeu de Sus, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat, de 52 de ani, din Brăila. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a două pasagere de 21, respectiv 52 de ani, ambele din Brăila, acestea fiind transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Totodată, în urma impactului, a rezultat ruperea unui stâlp electric. În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a informat IPJ Maramureș.

Mașina lovită s-a răsturnat pe partea opusă a sensului de mers, iar Mercedesul lui Şimon a distrus un gard şi s-a oprit într-o curte.

Două femei, ambele din Brăila, au ajuns la Spitalul Municipal Sighetu Marmației.

Pe numele deputatului PSD s-a deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În 2020, Liviu Dragnea l-a plantat pe Șimon șef al PSD Cluj, iar de acolo a urmat distrugerea filialei. 

Comentarii Facebook