Un bistrițean a fost ameninţat şi tâlhărit de trei persoane, după ce şi-a dat întâlnire cu o fată de 19 ani pentru a întreține relații „intime”


Un bărbat din Bistrița care a apelat la serviciile unei prostituate a fost tâlhărit sub amenințarea unei arme. Acesta și-a dat întâlnire cu o tânără de 19 ani într-un apartament, dar la locul întâlnirii se aflau alți doi bărbați care l-au amenințat cu un pistol, i-au luat banii, ceasul și telefonul mobil.

Trei tineri din Sibiu şi Hunedoara, bănuiţi de tâlhărie calificată, au fost identificaţi, depistaţi şi reţinuţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Bistriţa, la scurt timp după comiterea faptei.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieşit faptul că, în noaptea de 17 octombrie a.c., în jurul orei 23:00, un bărbat de 34 de ani, din Bistriţa-Năsăud, şi-ar fi dat întâlnire cu tânăra de 19 ani, într-un apartament din Bistriţa, unde ar fi urmat să întreţină relaţii sexuale contracost. Ajuns la locul stabilit, cei trei l-ar fi agresat şi, sub ameninţarea unui pistol, i-ar fi sustras bistriţeanului suma de 2.300 de lei, un ceas şi un telefon mobil", anunță IPJ Bistriţa-Năsăud.

Făptaşii au fost opriţi în trafic de poliţişti 

Persoanele în cauză, doi tineri de 18 şi 29 de ani, din Şeica Mare, judeţul Sibiu şi o tânără de 19 ani, din Geoagiu, judeţul Hunedoara, au fost depistaţi şi opriţi în trafic, în cursul zilei de ieri, 18 octombrie. Asupra lor, în urma controalelor efectuate, poliţiştii au descoperit şi indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor două pistoale, replici de tip airsoft, un telefon mobil şi sumele de 4.483 lei şi 400 de euro", se arată în informarea IPJ Bistriţa-Năsăud.

Cei trei au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Bistriţa, iar după audieri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de miercuri să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, în vederea arestării preventive, potrivit Agerpres. 

Comentarii Facebook