Un bărbat a reușit să slăbească 20 de kilograme, după ce a acceptat o provocare lansată pe Facebook


Un mureşean a slăbit peste 20 de kilograme într-un timp record după ce a acceptat o provocare pe reţelele sociale. Bărbatul le-a promis prietenilor săi că va merge zilnic la alergat şi va veni cu dovada. Deşi a fost tentat de nenumărate ori să renunţe, de ruşine să nu-şi dezamăgească urmăritorii, a reuşit să ducă la bun sfârşit misiunea extrem de importantă pentru el.

Un bărbat din județul Mureș a slăbit 20 kg după ce a acceptat o provocare lansată pe Facebook

Bărbatul, de 33 de ani, şi-a propus, chiar de la început de an, să alerge zilnic câțiva kilometri pentru a-şi îmbunătăți condiția fizică.

În total a parcurs, peste 940 de km și a publicat în fiecare zi pe Facebook o fotografie de la alergare. Așa că nu a putut renunța, spune el, ca să nu își dezamăgească prietenii și fanii.

Cel mai important factor care m-a determinat să alerg a fost faptul ca am postat pe social media şi încurajările pe care le primeam, mesajele de la prieteni şi necunoscuți, m-au determinat să alerg, să continui şi să nu abandonez, în ciuda durerilor pe care le-am avut", a spus Ciprian Răduţ.

Iar pentru acest an, bărbatul şi-a propus să bifeze o altă provocare, astfel începând cu 2022 acesta este determinat să parcurgă zilnic câţiva kilometri pe bicicletă.

Urmărind pe net mai multe persoane care au reușit să finalizeze aceasta provocare, m-am decis să încerc și eu. Mi-am propus sa alerg minim 10 minute sau minim 1 km, în fiecare zi, timp de 365 de zile, indiferent de vreme și circumstanțe. Voi împărtăși progresul meu zilnic pe Facebook... so wish me luck", scria tânărul pe pagina sa de Facebook, în momentul în care a decis să facă o schimbare în viaţa sa.


Comentarii Facebook