Un angajat al Jandarmeriei a murit în timp ce dansa la o nuntă. Bărbatul de 36 de ani era tatăl a doi copii


Un moment de fericire s-a transformat brusc într-o mare tragedie. Un angajat al Jandarmeriei din Oradea a murit în timp ce dansa la o nuntă. Bărbatul de 36 de ani era tatăl a doi copii.

Bărbatul venise la nunta unor prieteni într-un restaurant din Beiuș alături de soția sa. Însă din nefericire, la doar o oră după ce intrase în restaurant, lui Viorel i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ în timpul dansului. Invitații au sunat de urgență la 112, iar la scurt timp o echipă de medici au ajuns la restaurant pentru a-i oferi ajutor bărbatului de 36 de ani. Echipajul medical a constatat că Viorel suferise un stop cardiorespirator și timp de o oră i-au aplicat manevre de resuscitare. Din păcate, cadrele medicale au declarat decesul jandarmului, scrie Antena 3

Cu durere şi regret anunţăm trecerea în nefiinţă a camaradului nostru Luca Viorel, la vârsta de 36 de ani! Viorel a fost încadrat în unitatea noastră în urmă cu 14 ani, ca și personal contractual - tâmplar, în tot acest timp îndeplinindu-și responsabil sarcinile de serviciu.

A fost cunoscut ca un familist adevărat, prieten devotat și om în adevăratul sens al cuvântului. Vestea tragică, venită fulgerător, lasă în urmă multă tristețe și durere, fiind o grea încercare pentru soția Adriana și cei doi copii”, a anunțat Jandarmeria Bihor, potrivit sursei citate. 

Comentarii Facebook