Tragic! Un adolescent din Sibiu şi-a ucis mătuşa pentru bani, apoi a agresat-o


Un tânăr din județul Sibiu și-a ucis mătușa, în vârstă de 35 de ani, pentru a-i fura banii. După ce a omorât-o, individul ar fi agresat-o sexual pe femeie. Atenție, urmează informații cu puternic impact emoțional!

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din Mediaș, județul Sibiu, a fost reţinut astăzi de poliţişti pentru că şi-ar fi ucis mătușa nevăzătoare, pentru a-i fura banii. Pe lângă această tragedie, tânărul ar fi întreținut şi relații sexuale cu trupul neînsuflețit al femeii. 

Cel care a descoperit crima după o săptămână a fost tatăl băiatului. Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu, spune că astăzi a fost dispusă reținerea adolescentului în vârstă de 17 ani din Mediaş, județul Sibiu, acuzat de săvârșirea infracțiunii de omor. Primele date arată că tânărul, care locuia împreună cu mătușa sa nevăzătoare, în vârstă de 35 de ani, într-un apartament din Mediaș, a decis, pe 6 decembrie, să o omoare pentru a-i putea fura banii.

În jurul orelor 22.00 - 23.00 a înjunghiat-o pe aceasta cu un cuțit în zona gâtului în timp ce dormea şi i-a aplicat mai multe lovituri în cap cu un obiect din fier, urmare a loviturilor primite victima decedând. Imediat după aplicarea loviturilor inculpatul a întreținut cu victima decedată un raport sexual. A sustras apoi banii pe care victima îi deţinea şi totodată, în zilele următoare a folosit fără drept cardul bancar al acesteia”, a afirmat prim-procurorul adjunct.

Tânărul este acum acuzat de omor calificat, furt, profanare de cadavre, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic. El a fost reținut astăzi, iar procurorii vor sesiza judecătorul de drepturi şi libertăți cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile, potrivit Mediafax.

Comentarii Facebook