Duminica 28 Aprilie

Tragedie în Ardeal: Şoferul unui BMW, înmatriculat ZEU, i-a luat viața unei prietene după ce a intrat cu viteză în două autobuze


Accident teribil în Sibiu! Un șofer de 23 de ani, aflat la volanul unui BMW înmatriculat ZEU, şi-a omorât o prietenă lângă Cimitirul Municipal, după ce a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei şi a intrat în plin într-un sens giratoriu şi în două autobuze.

Autoturismul în care se aflau şoferul şi două tinere în vârstă de 25, respectiv 30 de ani, s-a izbit violent de două autobuze ale companiei de transport în comun din Sibiu. Impactul a fost atât de puternic încât tinerii au rămas încarceraţi în BMW-ul distrus, fiind scoşi abia după intervenţia pompierilor de la Descarcerare. Din nefericire, pentru tânăra în vârstă de 30 de ani, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Dumbrăvii, dinspre Rășinari spre centrul municipiului, un tânăr în vârstă de 23 de ani ar fi intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal, după care a lovit două autobuze staționate, fără pasageri.

Din păcate, în urma impactului, a rezultat decesul uneia dintre cele două pasagere, o tânără în vârstă de 30 de ani, dar și rănirea conducătorului auto și a celeilalte tinere aflate în autoturism, în vârstă de 25 de ani, toți cei trei fiind sibieni.

În cauză, se efectuează cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs acest accident rutier", anunță polițiștii sibieni.

Comentarii Facebook