Tineri drogați, prinși la volan de polițiști: E în creștere numărul de accidente produse de tineri drogați - FOTO


În cadrul acțiunii polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic pe raza municipiului Bistrița în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01:45, doi tineri de de 27, respectiv 21 de ani din municipiul Bistrița și Livezile care conduceau autoturisme.

În urma testării cu aparatul Drug test 5000 a celor doi șoferi, au fost pozitivi în cazul substanței Methamphetamine, fiind ulterior conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice. 

Față de cele două infracțiuni continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița au depistat un tânăr care avea asupra sa două țigări confecționate din materii vegetale susceptibile a avea efect psihotrop. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale de către structura competentă.

Totodată, recomandăm șoferilor să nu conducă vehicule dacă au consumat băuturi alcoolice sau alte substanțe interzise prin lege, acestea reducând drastic reflexele și afectând abilitățile, cel mai adesea aceasta traducându-se prin implicarea în accidente rutiere.

Acțiunile pe linie rutieră continua și în zilele următoare, polițiștii rutieri fiind prezenți la datorie pentru a se asigura că prevederile legale la regimul rutier sunt respectate.

Comentarii Facebook