Tânăr de 23 de ani, găsit mort pe o stradă din centrul Sibiului. Medicii au încercat să-l resusciteze


Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost găsit mort, în noaptea de joi spre vineri, pe o stradă din centrul orașului Sibiu. Polițiștii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă.

Polițiștii sibieni au fost sesizați că, pe Bulevardul Corneliu Coposu, în apropierea intersecției cu strada Berăriei, pe stradă se află o persoană decedată.

Este vorba de un tânăr în vârstă de 23 de ani, din județul Alba.

Tânărul a fost resuscitat, însă manevrele nu au avut rezultat, fiind declarat decesul.

Din primele informații obținute de către polițiști a rezultat faptul că tânărului i s-ar făcut rău în timp ce se afla într-un autoturism, nefiind constatate urme de violență. Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor exacte care au dus la deces”, a declarat, vineri, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

SAJ Sibiu a primit ieri seara în jurul orelor 23:00 un apel prin 112 care informa  a un  bărbat de 23 ani se afla în stare de inconștiență într-un autoturism pe B-dul V. Milea. Șoferul apelant a fost sfătuit să oprească mașina în parcarea de la Teatru. La scurt a sosit o ambulanță SAJ și-a găsit în masina pe locul din dreapta fata un  bărbat inconștient, aflat în SCR.

Împreună cu al doilea echipaj sosit au început manevrele de resuscitare  și au continuat aproximativ 50 minute. Din păcate bărbatul  nu a răspuns manevrelor aplicate și a fost declarat decedat. A fost anunțată Poliția în vederea cercetărilor specifice”, arată reprezentanții Ambulanței.

Din primele informații obținute de către polițiști a rezultat faptul că tânărului i s-ar făcut rău în timp ce se afla într-un autoturism, nefiind constatate urme de violență.Comentarii Facebook