Șofer de BMW, bătut de doi bărbați la un semafor, până când semaforul s-a făcut verde - VIDEO


Un şofer cu BMW a fost bătut de doi bărbaţi, la un semafor din Sibiu, până s-a făcut verde, iar scena violentă a fost filmată de un martor cu telefonul.

Șoferul cu BMW s-ar fi șicanat în trafic cu un alt autoturism, iar în momentul în care a ajuns la un semafor de pe strada Lungă din Sibiu, bărbatul a fost atacat de doi bărbați aflați în cealaltă mașină.

Când semaforul s-a făcut verde, bărbații s-au oprit

Pe imagini se poate observa cum șoferul cu BMW s-a dat jos din mașină și a fost atacat cu pumnii de cei doi bărbați.

Două femei, aflate în aceeași mașină cu agresorii, au încercat să îi oprească pe aceștia. Curios este că, în momentul în care semaforul s-a făcut verde, bătaia s-a încheiat și fiecare dintre cei implicați s-a urcat în mașină și au plecat mai departe, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Nu părea sau nu am observat eu ca înainte de această întâplare să se fi șicanat în trafic. Pur și simplu am observat la un moment dat cum au început să se bată. A fost foarte ciudat. Au urcat cu toții în mașini, ambele înmatriculate în Sibiu și și-au văzut de drum ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat”, a explicat bărbatul care a filmat bătaia de la semafor pentru turnulsfatului.ro


Comentarii Facebook