Miercuri 24 Aprilie

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Mureș. Casa i-a luat foc de la un scurtcircuit electric


Un bărbat de 61 de ani și-a găsit sfârșitul în propria locuință, în Mureș. Locuința sa a fost cuprinsă de flăcări, în satul Meştera, comuna Stânceni.

În jurul orei 03:00, a fost anunţat un incendiu la o casă, cu posibilă persoană surprinsă în interior, la faţa locului deplasându-se trei echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Topliţa, cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD”, transmite ISU Harghita.

La sosirea forţelor de intervenţie, casa ardea generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp, fiind solicitat în sprijin un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de lucru Deda - ISU Mureş. În în interiorul locuinţei a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat de 61 de ani, surprins de incendiu.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ 4 ore. Cauza probabilă a acestuia a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric. Purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, maior Alina Ciobotariu, a explicat pentru AGERPRES că raionul de intervenţie al subunităţii ISU din Topliţa include şi câteva localităţi din judeţul Mureş, „având în vedere distanţa mai apropiată şi timpul de răspuns la eventuale situaţii de urgenţă”.

Comentarii Facebook