Luni 20 Martie

S-au închis toate centrele de vaccinare anti-COVID din municipiul Brașov. Unde se pot vaccina brașovenii?


În municipiul Brașov s-a închis și ultimul din cele patru centre de vaccinare deschise aici, anunță Bună Ziua Brașov.  Braşovenii mai au la dispoziţie pentru vaccinarea anti-COVID cabinetele medicilor de familie şi punctele de vaccinare de la Spitalul Militar şi de la mai multe clinici private.

Primăria Braşov a anunţat luni, 16 august, că ultimul centru, cel de la Căminul pentru Persoane Vârstnice a fost închis în 15 august. De asemenea, şi-a încetat activitatea şi punctul de vaccinare din Piaţa Sfatului, care funcţiona doar în weekend-uri. În total, la cele patru centre deschise de Direcţia de Sănătate Publică şi Primăria Braşov şi-au desfăşurat activitatea 310 persoane – asistenţi medicali, medici, registratori.

Potrivit datelor DSP Braşov, numărul total al dozelor de vaccin împotriva virusului SARS-COV2 administrate la nivelul municipiului Braşov este de 201.868. În judeţul Braşov, sunt 320.390 de doze administrate.

Locuitorii municipiului Braşov se mai pot vaccina la 53 de medici de familie, la câteva clinici private şi la Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria”.


Comentarii Facebook