România mai e o țară sigură? Tâlhărit pe stradă pentru 10 lei - VIDEO


Doi tineri au tâlhărit un bărbat și i-au aplicat o bătaie cruntă pentru a-i fura la final 10 lei. 

Luni 21 august, în jurul orei 01:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Lupeni, județul Hunedoara, au fost anunțați de un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Lupeni, că a fost tâhărit.

Victima mergea spre locuința lui, pe o stradă din municipiul Lupeni, iar atacatorii au venit din spate. Acesta a fost împins, a căzut şi a apoi toți au tăbărât pe el ca lașii și l-au lovit de mai multe ori cu picioarele, apoi i-a fost sustrasă borseta, în care avea mai multe bunuri personale (cartea de identitate, un card bancar, 10 lei, cheile de la locuință și un telefon mobil).

Polițiștii s-au mișcat repede, iar atacatorii au fost reținuți. Problema este că nicăieri în România nu mai sunt patrule stradale, astfel că infractorii sunt stimulați. 

La data de 22 august 2022, în urma activităților investigative și de cercetare și în urma unei acțiuni la care au participat poliţişti ai structurilor de investigaţii criminale, poliţie rutieră şi ordine publică, au fost identificaţi doi tineri, în vârstă de 19 şi 18 ani, ambii din municipiul Lupeni, bănuiţi de comiterea infracţiunii reclamate.

Cei doi au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore și urmează să fie prezentați magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, în vederea luării măsurilor preventive.

Comentarii Facebook