O tânără de 18 ani a supraviețuit, după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc din Baia Mare


O fată de 18 ani a supraviețuit, după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc din Baia Mare.

Aceasta a căzut pe acoperișul unui magazin a fost preluată de un echipaj SMURD și dusă la spital.

Poliția Maramureș transmit că tânăra de 18 ani se afla singură în apartament, când a căzut de la etajul 8 pe acoperișul unui magazin.

Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, Vasile Pop, a declarat că tânăra este în comă. ”Tânăra se află în stare gravă, e în comă, intubată, cu fractură de bazin, de membre inferioare şi politraumatism pneumotorace. Prognosticul medical e unul rezervat”, a spus Vasile Pop, potrivit Digi 24.

Conform unor informații obținute pe surse, Alexandra, în vârstă de 18 ani, este din localitatea bistrițeană Colibița În urmă cu 6 luni s-a mutat în Baia Mare în chirie împreună cu iubita sa, o tânără de 21 de ani din Gherla, judeţul Cluj. Aceleaşi surse spun că de câteva zile între cele două ar fi avut loc mai multe certuri. De altfel, se pare că fata şi-ar fi manifestat dorinţa de a se întoarce acasă, doar că familia nu ar fi dorit să o primească.

În această seară, tânăra a profitat de faptul că iubita sa ar fi mers la magazin, a blocat uşa pe interior, iar într-un moment de „rătăcire” s-ar fi aruncat de la etajul opt căzut pe platforma de la etajul I. Bistriţeanca a fost luata de echipajul de terapie intensivă mobilă în stare gravă. Ajunsă la spital, medicii au stabilit că a suferit mai multe fracturi la nivelul mebrelor inferioare şi superioare, iar acum este supus unei examinări CT. Deocamdată starea ei este stabilă, scrie VasileDale.ro

Tânăra de 18 ani a căzut pe terasa de la etajul 1 al blocului. Este un caz parcă tras la indigo cu cel petrecut în urmă cu 6 ani, în data de 6 decembrie 2015, când o tânără de 16 ani s-a aruncat de la etajul 7 al aceluiași bloc și a căzut pe terasa scării de intrare în bloc, supraviețuind miraculos căzăturii de la zeci de metri înălțime.

Comentarii Facebook