Mircea Badea face mișto crunt de Victoraș Micula, după ce beizadeaua de Ardeal a spus că nu bea din sucurile sale pentru că nu e fraier


Victoraș Micula, moștenitorul imperiului Frutti Fresh, a spus că el nu e prost să consume produsele companiei sale. 

Într-un videoclip publicat pe Tik Tok, Victoraș Micula a reușit să atragă antipatia multor internauți. Moștenitorul Frutti Fresh s-a filmat în timp de bea Sprite, iar când a fost întrebat de ce nu bea din sucurile companiei European Drinks, milionarul a oferit un răspuns surprinzător.

Niciun dealer nu își consumă produsele. Nici eu nu beau produsele mele. Nu îmi plac. Eu vi le-am dat vouă, să fac bani, doar nu-s prost să le consum, nu?!”, au fost cuvintele lui Victoraș Micula.

VIDEO. Beizadeaua Ardealului, Victoraș Micula, care este moștenitorul imperiului Frutti Fresh, a recunoscut că nu le bea: „Nu-s prost să le consum”

Mircea Badea l-a criticat pe Micula Jr.

Victoraș Micula ne întreabă dacă nu este prost. Faptul că Victoraș Micula nu este prost este o evidență. Absolut că pare o persoană extraordinar de inteligentă. Și în poza în care apare în avionul lui privat, primul lucru care îmi vine în minte este că e inteligent.

Nu este necesar să ne întrebe dacă este prost. Răspunsul este evident: nu este prost. Este extrem de inteligent. Asta e toată știrea: că nu bea din nu știu ce produse, că doar nu este prost. Ni le dă nouă care… mă rog… Hai să trecem mai departe”, a spus Mircea Badea.

Comentarii Facebook